Veel tinten oranje

Er zijn weer aardig wat foto’s toegevoegd aan de fotogalerij paddestoelen op de website van de Werkgroep Berkheide, zie http://www.vwgberkheide.nl/wordpress/paddestoelen/.
Hier een voorproefje in allerlei tinten oranje, al zou je dat niet denken op grond van de namen, waarin gerept wordt van vermiljoen, vosrood, oranjegroen, honinggeel en geel.
Behalve deze toch echt oranje paddestoelen zijn er verder o.a. ook fraaie foto’s toegevoegd van Theo Westra van héél kleine paddestoeltjes.
Binnenkort worden ook de landschapsfoto’s op de website aangevuld, o.a. met nieuwe drone-beelden van Toine Cornelissen van http://www.aircarus.nl/.

Hou de website (en mijn facebookberichten) in de gaten!

Op de foto’s (van links naar rechts, van boven naar beneden): Vermiljoenhoutzwam, Gele Hoorntjes, Oranjegeel Mosklokje, Oranjegroene Melkzwam, Vosrode Weerschijnzwam.

Vermiljoenhoutzwam paddestoel Berkheide  Gele Hoorntjes paddestoel Berkheide  Honinggeel Mosklokje Berkheide Paddestoel  Oranjegroene Melkzwam Paddestoel Berkheide oranje    Vosrode Weerschijnzwam Berkheide

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!