De Slag om Berkheide

In het kader van promotie van het boek Bijzonder Berkheide hebben Gijsbert van der Bent en ik een aantal optreden, meestal gezamenlijk maar soms ook als solovoorstelling. Afgelopen vrijdag was er de eerste voorstelling van dit jaar, als onderdeel van het Katwijkse evenement Warm Winter Fest. Het was een bijzondere solovoorstelling van Gijsbert, enerzijds omdat het door drie personen werd uitgevoerd (presentatie van Gijs afgewisseld door muziek van twee muzikanten), anderzijds omdat op deze avond 4x werd opgetreden. Dat betekende 4x een gratis uitverkocht huisje (de bovenverdieping van De Bonte Kraai is niet groot). Het waren leuke optredens!

Komende twee maanden zijn er nog optredens in Oegstgeest (2x), Den Haag, Noordwijk en Katwijk.

 

 • Gijsbert van der Bent -

  De verhandeling met muziek De Slag om Berkheide was echt toegespitst op ‘leken’. Bij de eerste voorstelling zat echter de halve Berkheide-werkgroep in de zaal (als je dat woord voor deze huiskamer mag gebruiken)! Vooruit maar. Het was leuk, en ik hoop dat toch nog wat hebben opgestoken.

 • Ben ter Haar -

  Gijs, het was een geweldig optreden en een bijzondere performance. Diegene die niet is gaan kijken heeft wat gemist. Ik hoop dat Jan ook nog wat boeken heeft verkocht!

 • Een reactie plaatsen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Content is protected !!