Sfeervoller kan niet …

Sfeervoller kan ik het niet maken, schrijft de fotograaf, Gijsbert van der Bent, “het leek wel Sinterklaas”. Gisteravond voorjaarsvergadering van de Werkgroep Berkheide, in de Centrale Ruimte van het Centraal Wonen project in de Stevenshof, Leiden. Casper Zuyderduyn (SBB en lid van de werkgroep) deelde goodies uit van SBB en alle werkgroepleden kregen tekenwerende sokken. We vergaderden bij kaarslicht dankzij Els, er werd pittig gediscussieerd, er waren koekjes (zie het lege schaaltje vooraan), kortom, het was gezellig.

Miranda Bink (Dunea) van het natuurcentrum De Tapuit was te gast, omdat ze graag wilde zien hoe het bij onze werkgroep eraan toegaat voor het geval dat ze belangstellenden in haar werk treft. Ik denk dat ze diep onder de indruk is geraakt van onze vergaderdiscipline, anders heeft ze in ieder geval kunnen zien dat de stemming er goed in zat.

Vergaderen bij kaarslicht. Van rechts naar links: Ben ter Haar, Joop de Leeuw, Co Hoogenboom, Joost van Reisen, Casper Zuyderduyn, Gerrit van Ommering en Gerard van der Klugt

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!