Panbos-perikelen

Nog wat extra beelden van mijn bezoek aan het Panbos op 10 januari.
Eerst de uitgebreide nieuwe terrasoverkapping van restaurant Panbos, met daaronder terrasverwarming. Niet direct milieuvriendelijk, en ook niet bevorderlijk voor het uitzicht, maar vast wel aantrekkelijk voor bezoekers die in de winter buiten willen zitten.
Vervolgens twee plaatjes van het nieuwe ‘tuinhuis’ dat aan de rand van het Panbos wordt gebouwd door  de eigenaar van het huis met het rieten dak oost van het rijtje witte huizen aan de rand van Lentevreugd.
Ook jammer, zie de laatste foto: een nieuw dubbel (!) hek tussen het tuinhuis en het huis De Luwte, om de smalle strook tussen Panbos en Lentevreugd af te schermen. Deze strook hoort bij De Luwte. Grootste bezwaar vanuit bezoekersoogpunt: aan de Pankant is overal Klimop aangeplant, om hier een soort groene schutting te creëren die op termijn het mooie uitzicht vanuit het Panbos naar het oosten zal blokkeren. Dat is niet leuk voor de bezoekers!

     

  • Henk Haasmoot -

    Ik denk niet dat we veel last zullen krijgen van de klimop.De eigenaar van de Luwte heeft al 2x op deze plaats klimop geplant. Is zelfs voor klimop te donker onder de grote beuken.Deze staan er ook weer drie jaar in zonder enige groei.

  • Een reactie plaatsen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    error: Content is protected !!