Komende evenementen

Er zijn twee evenementen die ik nog een keer bij jullie in dit 400ste nieuwsbericht onder de aandacht wil brengen, omdat ik hoop daar zoveel mogelijk leden van de werkgroep te zien. Als je geen vervoer hebt, geef het aan, dan regelen we iets. Als je geen zin hebt, bedenk je dan tweemaal, want het zijn wel de momenten dat je beseft dat er meer is dan je eigen kavel, bovendien is het altijd hartstikke gezellig.

Avondbijeenkomst van Dunea, voor vrijwilligers van Solleveld, Meijendel en Berkheide
Dinsdagavond 12 november om 20.00 uur in het bedrijfsrestaurant op de productielocatie Scheveningen, Pompstationsweg 351 te Den Haag.
Jullie hebben al een uitnodiging gekregen via de mail van Ben op 21 oktober, daarin zie je ook het programma en dat je naar Miranda Bink moet mailen om je op te geven.

Landelijke Dag van het Sovon
Zaterdag 30 november vanaf 9:30
in Congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24 in Ede. De Sovon heeft weer een interessant en bomvol programma gemaakt, met veel lezingen (o.a. Peter Spierenburg over de Nachtegaal) en een grote markt met stalletjes van allerlei organisaties (geen jagersvereniging 😉 ).  Opgeven kan je je via de website, als vrijwilliger heb je een fikse korting.

Wellicht tot ziens bij één van de twee evenementen (of misschien wel allebeide)!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!