Foto’s van hoog niveau

Aan de website van de Werkgroep Berkheide zijn vandaag flink wat landschapsfoto’s toegevoegd die in dubbel opzicht van hoog niveau zijn: ze zijn niet alleen fraai, maar tevens gemaakt vanuit de lucht, en wel door onze ‘vaste luchtacrobaten’ Theo van Woerden (zie http://www.blijefotos.nl/) en Toine Cornelissen (zie http://www.aircarus.nl/). De laatste vliegt regelmatig in Berkheide en de Coepelduynen in opdracht van Staatsbosbeheer, die/dat toestemming heeft gegeven om de foto’s van Toine op deze website en Facebookberichten te gebruiken, waarvoor dank!
De aanwinsten zijn hier te zien. Van de meeste kavels is nu minstens één luchtfoto in de galerijen opgenomen. De landschapsgalerijen zullen binnenkort verder worden aangevuld met laag-bij-de-grondse foto’s, dus hou de website in de gaten, bijvoorbeeld door je te abonneren op de nieuwsbrief (zie de rechterkolom).

Foto’s van het Grote Meer in kavel 7 van Berkheide. Eerste foto (van Theo) van 1 augustus 2016 bij normale waterstand; tweede foto (van Toine) van 6 november 2018 bij lage waterstand.

Berkeide drone luchtfoto Grote Meer kavel 7   Berkheide Grote Meer drone luchtfoto kavel 7

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!